Pelle P

Kläder / Webbshop / Pelle P

Cecilia Petterson, dotter till Pelle Petterson, är grundare och designern bakom klädmärket Pelle P. Varumärket är baserat på Pelles livsstil och prestationer som idrottsman. Cecilia är uppvuxen bland seglingstävlingar och bergstopparna med sin far. Hon studerade vid Fashion Institute of Design and Merchandising i Los Angeles, USA

Inspiration och yrkeskunnande kommer från det vi kallar True Experience, att bidra till att du får ut maximalt av dina upplevelser är i grund och botten vad Pelle P handlar om. Kollektionerna består av tekniska sjö- och skidkläder samt leasurekläder.

Varumärket Pelle P grundades 2002 och ägs och drivs av PPY Production AB med huvudkontor i Billdal utanför Göteborg. VD och Chefsdesigner är Cecilia Petterson. Pelle P har återförsäljare i; Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.

True Experience handlar om erfarenhet, om hängiven livsstil och framåtanda. Det handlar om att leva för stora upplevelser och att känna sin hemmaplan. True Experience är allt vi står för. Ingen personifierar det bättre än Pelle Petterson.
Webbsida  
+46 (0)31-708 47 80
info@pellepetterson.se

KLÄDER HOS PELLE P

Pelle P