Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Tack alla söta kunder

30 oktober 2008 16:30
  Butiken   

I dag damp det ner ett mycket gulligt vykort (!) från en söt kund som handlat på webshoppen i veckan... tänk att man blir så glad av bara några rader!
Jag vill nu passa på att tacka alla som varit med och stöttat oss i höst via bloggen och via mail - det värmer verkligen!!! I början av september när vi höll på att starta upp webshoppen var det så mycket nytt som vi var tvungna att lägga tid och energi på. Emellanåt kände jag att jag inte riktigt hann med mina kunder så jag har verkligen blivit glad av alla uppmuntrade ord som vi fått sedan dess!!! Det betyder så mycket att få feedback både från kunderna i butiken och på webshoppen!!

Ha nu en underbar kväll, unna er något alldeles extra i kväll! Själv har jag köpt chili -&champagne-fyllda praliner som jag ska ta med till en kompis i kväll för nu ska jag (sist av alla) äntligen se Sex and the city - på dvd såkart...

Maria

..hoppas att du haft en trevlig kväll-och att du tyckte filmen var bra...har själv sett den...på Bio-såklart..:-)Måste säga...att webshopen är kalas...man får alltid snabba svar...och inget e omöjligt...mina vänner som jag introdecerat för er är supernöjda de med....Mycket plus till att du fotar dina kläder med dig...det gör mycket när man får se kläderna på...frakten är helt okej...ja...allt är super........så...fortsätt i samma anda......Kramar fån Uddevalla

den 30 oktober 2008 @ 21:58

eva svarar

Tack maria, nu ska jag snabt i säng.

den 31 oktober 2008 @ 01:10

anette

Håller med föregående talare på alla punkter!

Trots att ni har galet mycket att göra finns det alltid plats för vänligt bemötande och genuin service! Det är det som gör er unika!
Kör på!
Kram!

den 31 oktober 2008 @ 10:00

Cdot

Jag har nyss hittat din blog och webshop ( i lördags)
tycker den är grymt bra och helt underbart att man fick leverans så fort!
Jag är så imponerad av webshoppen och tycker du verkar ha ett drömjobb!

den 31 oktober 2008 @ 12:31

Näst siste som inte sett den..:-)

Pralinerna var jättegoda. Tack! Och nu har vi sett den!

den 31 oktober 2008 @ 16:03