Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Sköna tröjor på väg

31 juli 2012 11:06
  Shopping   

Jag har längtat och väntat efter den här coooola glesstickade tröjan med lurextrådar i som är superhett till hösten och NU är den på väg in till oss!!! Priset är 399 kr och dne är bara såååå snygg!
Den sköna stickade långtröjan bredvid till höger kommer också in nu i veckan hoppas jag (troligtvtis endast svart) och den har ett kanooonpris 179 kr=)

L

Hej Eva!
Jag tycker det är sällan du får in kläderna i xl.
Jag börjar bli trött på det där med linne under allting. Jag tittar först alltid hos er men hittar inte det i xl, men sen ute i affärerna har det funnits.
Undrar liksom bara varför?
Vill ju liksom helst handla av er.
Vänliga hälsningar "stora L"

den 31 juli 2012 @ 11:43

Eva svarar

L, det fungerar som så att leverantören bestämmer hur de olika modellerna/plaggen ligger sorterade i en "box" som jag som inköpare beställer in. Det är nästan bara Vero Moda som ibland låter sina boxar innehålla alla storlekar från xs-xl, det vanligaste från alla märken är att man antingen väljer den lilla boxen som då är från xs-large eller den större boxen som då går från small-xl. Då det blir olika många av även de mellersta storlekarna beroende på om man tar liten eller stor box så måste jag ha detta i åtanke när jag lägger mina ordrar. När jag kan så tar jag både liten (xs-l) och stor (s-xl) box om det är plagg som jag tror mycket på och det bästa är ju såklart när alla storlekarna ligger i samma box. Jag kan alltså inte påverka exakt hur storlekarna ligger fördelade och vi måste alltid ha inne från xs och då blir vi ibland utan xl.

den 31 juli 2012 @ 12:19

Eva svarar

Vi började med märket Soya just för att vi fick fler förfrågningar om större storlekar/modeller och då är detta märket suveränt då deras modeller är väldigt omtyckta=)
Storlekssorteringar är något vi jobbar med hela tiden och pratar ofta med våra leverantörer om detta. Tack för din kommentar här och jag hoppas du ska fortsätta hitta plagg hos oss som du gillar=)

den 31 juli 2012 @ 12:21

L

Tack Eva för snabbt svar.
Är väl dags att börja banta, alltså på allvar ta tag i det där med träning.... huvaligen....
Ha en fortsatt bra dag

den 31 juli 2012 @ 13:47

camilla

Hej! Vero Moda har en så fin glesstickad tröja Sevilla heter den och kostar bara 159,95
Svart och beige/creme har jag sett den i, kanonfin verkligen. Längre bak.. Kommer den komma i den ljusa färgen. Snälla

den 31 juli 2012 @ 14:32

Eva svarar

Hi hi hi, Camilla det är modellen Sevilla som du ser här och den kostar 179 kr. Kanske är det en kortare variant du sett då och den kommer inte in men kika på den här när den kommer;)

den 31 juli 2012 @ 14:51

Jes

Vill ha Sevilla i cremevitt. Säger du att bara den svarta kommer in eller förstår jag dig fel?

den 1 augusti 2012 @ 15:02