World of Ines

Om World of Ines

World of INES är svenskt varumärke skapat för den livsnjutande och kvalitetsmedvetna kvinnan för att lyfta och framhäva hennes starka och vackra personlighet!
Kollektionen består av blusar och skjortor som omfamnar lyxigt materialval och noga utvalda, inspirerande och sofistikerade print. Vi skapar enkla, rena och säsongslösa modeller med mönstermix i 100% sidentwill. INES är en mix av den kreativt franska livsstilen blandat med det skandinaviskt enkla och rena.
Plaggen är hållbart producerade i Europa och i små, unika serier inom "affordable luxury"-segmentet. Prisbilden är långt under vad du får betala för motsvarande produkt av sidentwill-blusar hos många andra svenska och internationella varumärken.
World of INES är framtaget utan specifikt säsongsfokus, utifrån grundtanken att vi alla idag lever både globalt och digitalt. Visionen med INES är att plaggen ska kännas unika och att de skall få leva och älskas länge oavsett säsong.

World of INES har startat i liten skala med ambitionen att expandera med ett växande utbud och löpande dropp över tid. Med små serier och ansvarsfulla volymer undviker vi också överproduktion. Detta skapar inte bara en attraktiv prissättning utan också exklusivitet för kunden.
Grundaren och designern Pernilla D Litzén har en lång och gedigen bakgrund i modebranschen inom design, produktutveckling och produktion. Hennes stora passion för att utveckla exklusiva material och hennes starka känsla för skrädderi är en viktig utgångspunkt för att bygga varumärket World of INES. Med sin kärlek till teater, litteratur och konst har Pernilla format ett alter ego. ”INES är en sofistikerad livsnjutare som älskar mode, kvalitet och stil. Hon kommer in i alla rum med en explosion av karisma och aptit på livet ”, berättar Pernilla. Det är med INES som förebild som hon utvecklar kläder och varumärke.

Webbshoppar

Inga återförsäljare på Internet

Klädbutiker

DE SOM GILLAR WORLD OF INES HANDLAR ÄVEN