New Odd Things

Om New Odd Things

New Odd Things är ett nytt svenskt klädmärke som erbjuder väldesignat mode för kvinnor som vågar och vill sticka ut, men vi är så mycket mer än bara ett modevarumärke! Vår vision är att lyfta, inspirera och hylla kvinnor till att våga gå sin egen väg och våga följa sina drömmar ~ att våga New Odd Things.

Vi grundades våren 2020 och är i uppstarten av vår egna resa mot våra drömmar. Kvalitet, socialt ansvarstagande, personlighet och extrem servicekänsla är våra passioner utöver att sprida inspiration och glädje till alla fina powerwomen där ute! Vi har helt unik design och äger även vår egen tillverkning och kan därför säkerställa socialt ansvarstagande längs med hela kedjan, något som är oerhört viktigt för oss.

Stilen

Vi tycker att vi kvinnor ska våga ta mer plats här i livet, både i karriären, i styrelserummen, i vardagen och vi vill inspirera till att våga nytt och annorlunda även stilmässigt. Vi erbjuder modiga prints i glada färger som får dig att känna dig speciell blandat med enfärgade bastoner.

Våra kläder, pepp, boost, inspiration och intervjuporträtt av powerkvinnor som inspirerar till att våga gå sin egen väg och delar med sig av sina stories hittas på vår hemsida.

Följ oss gärna på sociala medier @newoddthings för daglig pepp, boost, inspiration och snyggt mode.

Vill du vara med på vår resa och bli återförsäljare för våra kläder så hör gärna av dig till oss!
info@newoddthings.se

Vår 2021

Webbshoppar

DE SOM GILLAR NEW ODD THINGS HANDLAR ÄVEN