New Odd Things

Om New Odd Things

New Odd Things är ett nytt svenskt modevarumärke som erbjuder väldesignat mode för kvinnor som vågar och vill sticka ut, men vi är så mycket mer än bara ett modevarumärke! Vår vision är att lyfta, inspirera och hylla kvinnor till att våga gå sin egen väg och våga följa sina drömmar ~ att våga New Odd Things.

Vi grundades våren 2020 och är i uppstarten av vår egna resa mot våra drömmar. Kvalitet, socialt ansvarstagande, personlig och varm servicekänsla är våra passioner utöver att sprida inspiration och glädje till alla fina powerwomen där ute! Vi har helt egen design och äger även vår egna unika tillverkning och kan därför säkerställa socialt ansvarstagande längs med hela kedjan, något som är oerhört viktigt för oss.

Stilen

Vi tycker att vi kvinnor ska våga ta mer plats här i livet, både i karriären, i styrelserummen, i vardagen och i livet i stort och vi vill inspirera till att våga nytt och annorlunda även modemässigt. Vi erbjuder modiga prints i glada färger som får dig att känna dig speciell blandat med enfärgade och mer klassiska bastoner.

Våra kläder, modeinspiration och intervjuporträtt av powerkvinnor som inspirerar till att gå sin egen väg och delar med sig av sina stories hittas på vår hemsida.

Följ oss på vår resa på sociala medier @newoddthings för pepp, boost, inspiration och snyggt mode.

Vill du vara med på vår resa och bli återförsäljare för våra kläder så hör gärna av dig till oss!
info@newoddthings.se

Sommar 2021

Webbshoppar

DE SOM GILLAR NEW ODD THINGS HANDLAR ÄVEN