Holy Sally

Om Holy Sally

Vi är ett Svenskt klädmärke med rötterna på Råå i Skåne.

Vi står för trend- och plagg-mässig hållbarhet. Vi arbetar ofta med stocktyger det vill säga tyger som redan finns på tygmarknaden och vi har som mål att aldrig använda syntetiska material. Vi arbetar oftast med natur- eller konstfibrer. Vi vill gärna att plaggen går i arv, de är tidlösa och blir snyggare desto mer man använder dem. Det är enligt oss, ekologisk hållbarhet på sikt.

Våra kläder görs i olika länder runt om i världen och vi har ett nära samarbete med alla våra leverantörer. Bakom ett plagg ligger det oftast många timmar av både eftertanke och fysiskt arbete och vi anser att alla i ledet är värdefulla och vi betalar hellre därför lite mer för plaggen. Om ni blir en del av oss, blir ni även en del av ett steg i rätt riktning mot en social och ekonomisk hållbarhet. Ingen kan göra allt men alla kan göra lite och vi gör det vi kan!

Vi ägnar oss åt att designa plagg för en business kvinna som gillar smickrande, tidlösa plagg men med en bohem känsla.

Vi vill skapa plagg som har fokus på en bra passform där kvinnan visar att hon bryr sig om vad hon tar på sig. Hon ska känna sig bekväm samtidigt som hon vet att hon är rätt klädd. Plaggen ska framhäva kvinnan och skapa självförtroende utan att ta över.

Vi kallar det ”Business Boheme”

”Vi känner att det saknas ett klädmärke på den svenska marknaden som har den rätta känslan, bra passform och samtidigt har ett bra prisläge”

Vi önskar att alla ska känna sig stolta över sig själva. Vi vill inte bara skapa trendiga, hållbara kläder vi vill även skapa en känsla av samhörighet.

Våra ledord;

BE FEMININE, BE PROUD, BE ORIGINAL, BE YOU!

Vår 2018

Webbshoppar

DE SOM GILLAR HOLY SALLY HANDLAR ÄVEN