Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Mina träningsfavoriter
19 september 2016 14:09
  Outfits  /  Träning   

I bland glömmer jag bort att tipsa er om våra träningsplagg som vi har här på webshoppen så nu tänkte jag passa på att tipsa om några av mina personliga favoriter här.

*Jag gillar nämligen verkligen träningstopparna/bh vi har här som är skönt vadderade framtill så de sitter riktigt snyggt på, mina favoriter på sportbh är "OnpDaisy" och OnpSophie som jag har flera färger av själv.
* Träningsbyxorna som jag använder mest är dessa två "Play fold Jazz Knickers" som är med dubbel linning som man kan vika ner (supersköna till yogapass) och klassiska tajta modellen "OnpCrisi" (jag har även träningsjackan till så jag har helt set i den här serien).
* Träningslinnen gillar jag själv när de sitter åt skönt så de inte kasar upp när man rör sig, här ser ni sköna Play Claire som jag också har och min andra favorit är "OnpMilicent" som är med undetop i"
Soft lördag
13 augusti 2016 16:38
  Träning   

Startade dagen med strålande sol här på balkongen så jag njöt av vädret och läste ut min bok. Tog ett längre yoga-pass sedan och kort efter fotona togs här så öppnade himlen sig så regnet bara vräker ner just nu...
Skönt att fått sträcka ut hela kroppen så nu mår man prima och kan kura ihop mig i soffan med en kopp kaffe och bra bok:)
Lugn soft lördag alltså, hoppas ni också har en fin dag och iaf fått se lite sol också:)
Skönaste yoga-byxan
10 juli 2016 15:29
  Träning   

Jag försöker få till yoga även här på Öland och nu kör jag kortare pass bara så att det ska bli av så fyra gånger har det blivit den här veckan. Måste verkligen rekommender suveräna träningsbyxan här som är i mjuk trikåkvalitet och bred mudd i linningen så de sitter perfekt på. Träningslinnet är med undertop i så det sitter riktigt skönt på också. Detta är mina favvoplagg när jag kör yogapass:)
Nybeställt
6 maj 2016 16:20
  Träning   

Ja nu är det väl dags att fräscha upp träningsplaggen vilket brukar göra träningspasset lite roligare (tycker jag iaf).
Dessa snygga träingstoppar har jag precis beställt in nu och de kommer in nu inom kort, pris 249 kr.
Yogapass
6 mars 2016 14:59
  Träning   

Skön söndag här då vi startade med lång helgfrukost och nu har jag precis avslutat härligt intensivt yogapass. Kläderna har vi inne på webshoppen nu och jag rekommenderar verkligen träningsbyxan "OnpCarly" här som är med extra bred linning som håller in skönt och perfekt när man rör sig mycket=)
Nu ska vi fixa lunch sedan blir det spel och läsning, det snöar här nu så vi håller oss inomhus=)
Yogakatten...
25 juni 2015 16:46
  Träning   

...yoga med katt ger nya prövingar åt övningarna... och koncentrationen;P
Lite skrytig är han också med sina vridningar tycker jag;P
Smidig som ett kylskåp...
17 maj 2015 12:24
  Träning   

Idag tänkte jag att det skulle bli premiär utomhus för min yoga och nu på sistone så har jag börjat testa huvudstående... och börjat mot vägg men tänkte att det ska väl gå lätt även utomhus - NOT=)
ha ha ha den här bjuder jag på, jag och Kalle skrattade så vi knappt kunde andas när vi skulle försöska fota det här;P
Yogapass
11 april 2015 13:22
  Träning   

I dag blev det härligt yoga-pass här hemma tillsammans med dottern. Jag har ju börjat i ashtanga yoga nu i vår och har gått klart första introduktionskursen och nästa vecka ska jag börja i nivå 2. Min tanke är att jag ska köra detta regelbundet hemma och ibland ta pass på shalan för att hålla mig uppdaterad så jag får tips från lärare i de olika ställningarna/serierna.
Dottern har en egen yoga-bok för barn som väljer sina övningarna i så kör vi halva passet tillsammans.

Måste verkligen rekommendera träningskläderna vi har inne på webshopen nu för de är helt suveräna tycker jag, i dag har jag på mig "Play Claire", "OnlSophie" och suveräna haremsbyxan "Onpsophie".
Sommarpass...
7 augusti 2014 19:14
  Träning   

Jag försöker att få till några träningspass nu under sommaren och eftersom vi just nu inte har något kanonväder här på Dyrön där vi befinner oss så har det blivit två pass redan den här veckan. Fantastiskt skönt när jag kan göra mitt pass utomhus också och känna havsluften, avslutar varje pass med minst 5 minuters avslappning och ibland längre då jag ibland slumrar till efteråt ;P
Morgonträning...
21 juli 2014 10:32
  Träning   

Ja medans Jennifer & c:o håller ställningarna på webbshoppen och förbereder alla dagens fina plagg som kommer upp här kl 11:00 så startar jag dagen med ett skönt träningspass här på Öland. Lite för varmt och soligt för att springa så jag körde yoga-pass i skuggan.
Har ni inte redan köpt suveräna träningstoppen som vi har inne nu så säger jag bara det: köp! Den sitter sååå himla skönt på och är perfekt i materialet, jag ska bunkra upp med fler färger här själv (om det finns kvar några, har inte hunnit kika än).
Ha en härlig måndag, byxan från Soya som kommer idag är deras absoluta dunderstorsäljare då passformen är fantastisk!!!
  Föregående   Nästa