Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Kära följare

25 november 2019 15:15
  Övrigt   


Åsa

Hej SötMandlar! Jag tycker ni gör ett fantastiskt bra jobb.Kram Åsa

den 25 november 2019 @ 17:44

Carina

Jag har alltid varit nöjd med er fina service 😍❤
Kram till er på Mandel

den 25 november 2019 @ 17:44

Elin

Vad starka ni är som öppnar er! Hoppas innerligt att ni tar er ur svackan - det betvivlar jag inte att ni kommer göra! Världens bästa Mandel! Är så glad att företaget drivits vidare efter Eva och Kalle-tiden.
Det var jag som vann tävlingen med presentkortet, besök hos er & hotellövernattningen som ni hade under Tanjas period. Blev så fascinerad över det gedigna arbetet som finns i verkligheten! Möttes av så otroligt goa tjejer - bland annat du Jessica!
Var rädda om er!

den 25 november 2019 @ 17:46

M

Följt er länge och kommer så fortsätta ❤️

den 25 november 2019 @ 18:15

Annso

Hej alla fina på Mandel! ❤️
Jag har följt Mandel ända sedan tiden då Eva och Kalle hade Mandel. Tycker ni gör ett fantastiskt jobb och det blir en hel del shopping från er. Det bästa är er personliga service där ni snabbt svarar på frågor om storlek och mått. Älskar Jessicas låånga, personliga och tokroliga blogginlägg. Många kramar

den 25 november 2019 @ 18:40

Johanna

Hej!
Jag har handlat på mandel över 10 år och jag har alltid tyckt att ni har bra service.
Tycker att det har kommit in fler roliga kläder nu sista tiden igen efter ett tag med mycket likadana.
Hoppas ni orkar kämpa på, för ni är toppen! 💪💪🤗🤗

den 25 november 2019 @ 18:43

s

ni är superbra! <3

den 25 november 2019 @ 18:50

Helena S

Jag har handlat hos er i massor med år och tänker fortsätta här! Jag vet inte hur många beställningar det blivit genom åren men det lär vara en hel del... och jag har ALDRIG behövt skicka tillbaka någonting, så det är verkligen ett bevis på att man får bra hjälp med storlekar och sånt om man vill (det är ju faktiskt bara att fråga! 👌🏼)
Kämpa på med grym service, fina kläder, bra bilder, gott humör och annat som hör till!

den 25 november 2019 @ 19:31

Christina

Gillar er sida väldigt mycket och kollar den varje dag o har alltid varit nöjd när jag handlat hos er , kram på er

den 25 november 2019 @ 22:30

Jessica

Hej Alla ni underbara!! TACK för era fina kommentarer, vi blir såå himla glada, peppade och lugna över att läsa dessa! Ni är guld värda! 💖💞
Kramar från oss alla!

den 26 november 2019 @ 09:22

Raija

God morgon hoppas att det går framåt för er och att ni kämpar på ,har handlat vid Mandel sedan jag hitta er sida,många många år sedan 2009 det har blivit många påsar från er .....

den 26 november 2019 @ 09:47

Karin

Jag tror att en stor del av Mandels tidigare framgång låg i kombinationen blogg/webbshop. Jag tror att bloggen med sina personliga inlägg är en förutsättning för att webbshopen ska blomstra. Webbutiker finns det i mängder, men kombinationen med en personlig blogg är ovanlig. Bloggen går inte att byta ut mot Instagram eller Facebook utan har helt andra unika möjligheter.

den 26 november 2019 @ 15:27

Carina

Jag har också varit med sedan Kalle/Eva-tiden och många påsar har det blivit genom åren. Jag tror dock Karin har en poäng, det är bloggen som har vart det unika. Internetshoppar finns i massor.
Dock kan jag säga att för mig börjar mandel falna lite, det är massor av reklam på instagram, dessutom visas kläderna innan kl 11. Det har gjort att jag inte går in på blogg/hemsida längre. Spänningen och nyfikenheten för vad som släpps kl 11 är ju liksom borta. Tyvärr. Och iom det läser jag ju inte bloggen heller lika ofta som jag har gjort, förut var det dagligen.

Förstår att nit sliter och kämpar och jag hoppas ni kan vända trenden. Att det inte är nyheter eller blogg, en vecka som detta, det har jag full förståelse för! Men lycka till tjejer.

den 26 november 2019 @ 21:51

Eva-Britt

Hej!
Jag tycker ni är toppen.Snygga kläder. Fin service på alla sätt.Ordning o reda gällande ordrar o returer.
Ni är bäst. Om jag får önska nåt så vore det fri frakt o retur.
Ha en fin dag.

den 27 november 2019 @ 08:56

Jessica

Raija så härligt att höra 😍❤

Karin och Carina- Tack för er input, jag tror absolut att det ligger mycket i det ni säger! Vi får försöka väcka liv i bloggen ordentligt här så snart som möjligt!
Bloggar är ju generellt inte lika stort som det var i början när det kom på Eva och Kalles tid men vi vill ju självklart ha en inspirerande och mysig blogg som ni alla - trots instagram och facebooks framgång ändå väljer att fortsätta gå in på bloggen =) ❤❤

Eva-Britt - Åh så himla kul att höra!! Tack snälla du. ❤
Vi önskar verkligen att vi kunde stå för fraktkostnaderna och ge er fri frakt men i nuläget är vi för små för detta! Vi hoppas ändå att vi kan kompensera med fin service och fina kläder :) ❤

PS. blir så glad över att ni alla tar er tid och kommenterar/ger feedback och hjälper oss att bli bättre. Ni är guldkorn allihopa!

den 27 november 2019 @ 09:43

Anitha

Har oxå varit med sen Eva o Kalles tid🖤
Älskar era snabba svar🖤
Ingen krångel när man returnerar🖤
Alltid vänligt bemötande🖤
Ni är guld värda💖
Kram till er Alla💖

den 28 november 2019 @ 22:14

Jessica

Åh så härligt att höra att du är nöjd med oss Anitha!! TACK snälla du och Trevlig helg!! 😍❤❤

den 29 november 2019 @ 12:47