Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Färgglada Tisdag

29 oktober 2019 10:13
  Shopping   

Godmorgon Godmorgon,

Idag får ni bara tjuvkika på två av dagens fina nyheter. 2 av fyra.
Den här fina från selected Femme har jag lagt ut på instagram som sneak-peek innan och jag fastnade verkligen för den här direkt. Jag skall vara ärlig.. om man är riktigt känslig för att det sticks så kan den här kännas lite sticksig.. lika bra att säga det nu. Men då är den liiite sticksig enligt mig. För mig som inte är känslig så är den helt fantastisk i både kvalité och look. Då den är i ull-alpacka blandning så både värmer och andas den och hur fina är inte färgerna?! REKOMMENDERAS VARMT av mig!!
*Korrigering** Frågade Ellika precis som faktiskt är känslig och hon upplevde inte den här som sticksig ;-)

Sedan kommer två fina scarfar i lång modell.. superfina färger och mönster!
Den här kan man vira fler än en gång om man vill ha extra värme!

Det kommer även en ny färg på Onlmoster-tischan samt en vit superfin blus från object som är i riktig fint material och som ni inte får missa att kika in i shoppen 10.45.

Ha en helt fantastisk tisdag alla härliga! Här i Göteborg är det skrapa-rutorna kallt och riktigt fint krispigt väder!
Kram från oss
/Jessica

Linda

Jag saknar de personliga bilderna i olika inspirerande miljöer. Nuförtiden går jag nästan aldrig in och läser bloggen just pga av det, tyvärr.

den 29 oktober 2019 @ 23:02

Anna

Håller med! Bloggen tråkig! Mycket tugg i lång text.

den 30 oktober 2019 @ 09:21

C

Håller med, tråkigt med bara produktbilder🙄 Det man vill se är ju lite inspiration vad som passar ihop, vad ni har på er. Helt meningslöst o läsa här nu tyvärr.

den 30 oktober 2019 @ 09:59

Helen

Håller med Anna, mycket tugg...
Och som Linda säger var är de personliga bilderna? Jag önskar att Camilla kunde visa sej nångång också, det är ju ändå hon som är vd..

den 30 oktober 2019 @ 10:16

Jessica

Linda och C - Det kommer att komma.. vi har fått göra lite annorlunda nu i den här övergångsfasen vi är i och då vi inte hunnit med att ta inspobilder med de nya modellerna. Men det är på gång och vi skall tänka på det mer personliga! Tack för er feedback!

Anna och Helen - Tack för er feedback. Vi skall försöka tänka på mindre tugg emellanåt ;-) Det är svårt att nöja alla, då alla vill ha olika - en del mer tugg och personligt innehåll även i text och vissa av er vill ha mindre text.
Som jag skrev till Linda och C här ovan så är vi i en övergångsfas och det är mycket som händer vilket gör att vi fått prioritera bort vissa delar ett litet tag. Men mer personliga inlägg kommer att komma!
Önskar er alla en fin dag!

den 30 oktober 2019 @ 10:32

C

Tack för svar, jag ska ha tålamod😊 Detsamma till er🍁

den 30 oktober 2019 @ 14:32