VÄLKOMMEN ANN

8 oktober 2019 10:17
  Shopping   

Hallii hallåå tjolahopp.. vi lever och bloggen funkar igen!! Är ni kvar? Ni har väl inte gett upp hoppet om Sveriges personliga bästa webbshop? ;-)
Vilken tur... Vi hade nämligen tekniska fel igår då våra IT-killar satt och fixade med att föra över data från den gamla webbshoppen och bloggen till den kommande nya som börjar bli färdig snart snart snart!!
Kommer bli sååå SJUKT BRA, jag har allt sett hur både den nya shoppen och bloggen kommer se ut och om jag höll på att smälla av för att den var så järnspikars snygg och bra?! JOTACK.

Oturligt nog så fick vi inte upp ett inlägg för vår fina nya modell Ann, så jag postar hennes presentation i detta inlägget tänkte jag. Hjälp oss att välkomna Ann även här på bloggen till Mandel.. så att hon känner sig lika varmt välkommen som jag kände mig när jag började för över 3 år sedan.. =D

Ps. Den fina sicksack-cardigan som ni ser på Ann kommer upp lite senare.. men visst är den snygg! och visst är jag snäll som ger er en tidig skymt av den?! ;-)
Däremot kommer den här fina mönstrade cozigan som ni ser på Ann nedan. Den är så himla himla fin att ha både till fest och vardags tycker jag. Tänk att matcha med några snygga örhängen och coatade byxor och vips så är du redo för att mingla.
Den kommer även i svart för er som älskar svart lika mycket som jag gör.

Det kommer även en leomönstrad kjol som är såå cool och snygg verkligen.. och perfekt i färgerna!
Ett par dressade svarta och vida byxor, en blus med smock samt en blus i zebramönstrat.. Ja ni hör väl vilken fantastisk tisdag vi har framför oss?
Missa inte att kika in i shoppen om drygt 30 min.. ja 11.00 som vanligt.
Kram och njut av dagen.
/J


Hejsan,

Jag heter Ann och kommer ursprungligen från Kalmar men har bott här i Göteborg nu i 17 år och trivs alldeles utmärkt! Jag har två barn som är 10 och 6 år gamla som såklart är väldigt gulliga 😉.


Jag har alltid varit intresserad av mode och kläder ända sen jag var liten och är verkligen jätteglad att jag får vara med här hos gulliga Mandelgänget och få en liten inblick i modevärlden 😊.

En perfekt dag för mig börjar med en god frukost och fortsätter sen gärna med en utflykt. Gärna vid havet och med en lång promenad, sen måste det såklart också finnas något trevligt café som mål i slutet 😊. Vintertid så åker jag väldigt gärna slalom och önskar jag kunde göra det oftare!

På kvällen blir det god mat, gärna med vänner och gärna skaldjur på tallriken 😊! Och dans, alltid dans om det finns möjlighet 😉!

Kram Ann

Anna

Kul att ni är tillbaka på bloggen :-) ni var saknade.

Välkommen till Ann! Vika jättefina bilder :-)

den 8 oktober 2019 @ 10:42

Annika

Varmt välkommen Ann!

den 8 oktober 2019 @ 10:53

B

Välkommen! Undrar hur lång du är?

den 8 oktober 2019 @ 10:54

Jessica

B - Ann är 174 och har 36/38 på underdelar och oftast small/36 på överdelar men ibland Medium =)

den 8 oktober 2019 @ 11:45

Linnea

Varmt välkommen Ann! Jättefina bilder! Ska bli kul att följa dig och resten av gänget här

den 8 oktober 2019 @ 13:33

Annso

Så mycket fint och snyggt som kom in idag! Välkommen Ann! 🤗

den 8 oktober 2019 @ 13:35

Karin

Vad kul med någon som ser ut att vara i min ålder! Jättefina bilder på dej! Välkommen Ann :)

den 8 oktober 2019 @ 14:21

Ann

Hej! Och TACK för välkomnandet!! Vad otroligt gulliga och fina ni är 😍❤️!! Kram!!

den 8 oktober 2019 @ 14:51

Ann

Hej! Och TACK för välkomnandet!! Vad otroligt gulliga och fina ni är 😍❤️!! Kram!!

den 8 oktober 2019 @ 14:52

Tina

Välkommen! Och tack alla på Mandel för det lyft som märkts av på utbudet senaste tiden👍🏼jättekul, men kanske inte för plånboken😝 känns som om "gamla" mandel hittat tillbaka🌸 kram

den 8 oktober 2019 @ 19:56

J

Välkommen Ann

den 9 oktober 2019 @ 10:13

Jessica

TACK själv Tina!! Så himla kul att höra!! Hoppas plånboken överlever ;-)
Kram från oss 🌼🧡🍂

den 9 oktober 2019 @ 10:36