Torsdagsfräscht!

29 augusti 2019 10:03
  Shopping   

Godmorgon alla fina kunder.. känner ni hur pulsen stiger nu när ni börjar ladda för att vara först i shoppen på 11-nyheterna? ;-)
Jag själv är en riktig sko-galen tjej och ibland när det är speciella släpp ett visst klockslag så får jag nästan ökad puls för att jag absolut vill hinna få ett par innan min storlek går åt.. men kan hända att jag är den enda som blir så här. Eller? ;-)
Här på jobbet är jag ju först med att se alla kläder och vi alla har olika storlekar så här behöver jag som tur är inte känna stress.
Förresten på tal om skor så kommer vi att ta in mer skor snart... hoppas ni som jag är några sko-tokar som kommer uppskatta detta. Superfina skor/klackar kan jag tillägga.

Men här skall ni få något att få positivt ökad puls över kl 11.00! ;-) För spana in dessa godbitar.
Tröjan är ju helt fantastisk.. så himla cool och söt samtidigt - the perfect combination. Söt med sina höstfina färger och modellen som är lite oversize i armarna blir ju så cool kombo.
Mjuk och varm är den!

och byxorna!! Så fina och så sköna. Vi alla på kontoret har provat dessa och dom sitter verkligen så fint på oss alla. En perfekt modell som sätter sig snyggt oavsett size på stuss, ben, höft/midja =)
Stretchigt material och fin ankel-längd (lätt utsvängd) med rå kant. Gissa om dessa redan ligger i min garderob... 😬🙊

Det kommer en ny brun färg på vårat populära vmava-linne och en så fantastisk fin blus i ormmönster som jag verkligen tror att ni faller pladask för.

Hoppas ni får en underbar torsdag och missa inte att kika in våra sociala medier här snart för lite extra sneak peek på dagens nyheter!

Kraam