Soliga härliga Dag

27 augusti 2019 09:41
  Shopping   

Tisdagen är här och bjuder på närmare 30 grader och Soool! Helt underbart.. men svårt att klä sig när man på morgonen skall klä sig för 15-16 grader och sedan klara av 30 på eftermiddagen.. Jag fick slänga med kjol och birkenstock i väskan som jag kan byta om till.

Nu tänker jag vända mig direkt till dagens nyheter.. för SE SÅ FINA!!!
Tröjan har jag varit med och valt ut så jag är extra stolt över att bära den ;-) Känns som jag nästan producerat den och att den nu kommit till försäljning.. men så är det ju inte.
Men något som stämmer är att den går att köpa idag 11.00. och det bästa av allt är att den även kommer in i SUPERFIN blå färg.
Ja ni hör ju min hajp.. Ni får bara inte missa den här håriga drömmen!

sedan vill jag även slå ett slag för dessa jeansen. Jag har länge väntat efter ett par lite kraftigare jeans i rak modell som är i "otvättad look", högre midja och ankel-längd med rå kant.. rätt många kriterier som är svåra att passa in .. Men NU har dom kommit! och jag har självklart plockat ett par. Supersköna och fina och dessutom i 99% bomull. Rekommenderar dessa till hundra!

Min v-ringade tröja är i så fin och skön modal-kvalité och kommer idag i tre fina färger! jag är så sugen på även dessa.. ja ni hör ju att det är en riktig supertisdag för mig ;-D

Sist men inte minst kommer det en stickad rosa klänning som är helt underbar!! Ni var ju flera som köpte den senaste randiga klänningen så här kommer en helfärgad.

Vi ses 11.00

Kraam och njut av dagen!

J

Sååå snygg outfit. Vilken storlek har du på jeansen?

den 27 augusti 2019 @ 10:18

A

Märke på jeansen?

den 27 augusti 2019 @ 10:30

Jessica

J - Visst är det fräääscht! :D Jag valde mellan 26/30 och 27/30 för kan ha båda.. men slutade ändå med 26/30 =)

A - Only =D

den 27 augusti 2019 @ 10:42