Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Lill-Lördag!

27 februari 2019 09:57
  Shopping   

Här ser ni Jessica i dagens klänning/tunika som även Charlotte visade upp i den andra färgställningen! Den ser verkligen fin och lyxig ut i det glansiga materialet! Lika cool att matcha till jeans och lika fin och dressad att ha till bara ben. Knytet i midjan kan du välja att ta bort om du vill ha den rak i modellen.
Matcha snyggt med väska - här har Jessica vår fina Pcadina Cross Body.

Kajsa har på sig nya färgerna på både Vinoel (här i brandied Apricot) och Onlnicole-byxan (här i mörkblått) i dressad snygg modell som vi har även i svart och grått sen innan.
Kajsa har söta hårbandet/sjalen Pcbiliana square Scarf

Njut av mini-lördagen! ;-)
Kram från Oss


Victoria

Hej, nu har jag beställt tre gånger senaste månaderna från er. Förr fick jag ALLTID kläderna dagen efter om jag gjort en beställning innan 15 dagen innan. Nu har jag de senaste tre gångerna inte fått dagen efter. Så tråkigt då det varit en av anledningarna till att man beställt från er och eran styrka som webshop! Något måste ha blivit annorlunda i era leveranser. Skulle önska att ni återgick till hur det var tidigare!🙏🏼

den 1 mars 2019 @ 12:47

Charlotte

Victoria- Vi har inte ändrat något i våra rutiner här hos oss. Vi skickar alltid kläderna från oss samma dag om man lagt order innan 15.00. Det är i så fall om posten i ditt område har ändrat sina rutiner, i och med att e-handeln har ökat. Vi önskar ju självklart att leveranserna skall komma till er kunder så fort som möjligt, men här kan vi tyvärr inte påverka posten mer än att framföra din feedback.

den 1 mars 2019 @ 13:47