Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Fantastiska outfits från Jessica och Kajsa

26 oktober 2018 09:39
  Shopping   

Hoppas ni har en bra start på den här fredagen och att ni börjar göra er redo för lite shopping innan ni tar helg! Idag får ni vara lite extra på hugget för det kommer såååå mycket fint!

Jessica har på sig en ny färg på Vmmaya som Charlotte visade tidigare imorse. Den burgundy färgade stripen blir så snygg ihop med det mörkgrå i byxan! Supersnyggt att även fånga upp burgundyfärgen på tröjan!

Jessicas blus kommer även i svart och knyts med ett snyggt band! Supersöt detalj.

Kajsas fantastiska sammetsklänning vill ni inte gå miste om! Sååå läcker och sitter som ett smäck! Ta gärna en topp eller stickad tröja över för att ha den som en kjol. Det blev så snyggt när Kajsa gjorde det här!

Vi får massor av fler fina toppar som ni inte vill missa! Bland annat en topp med spetsdetaljer som är superfin ihop med en stickad över!


Helene

Tips på tröja till byxorna? Vad kostar sammetsklänningen?

den 26 oktober 2018 @ 10:19

Charlotte

Helene- Klänningen kostar 459 kr. Kika på Erika 48, Mafa, eller Vmkomma :)

den 26 oktober 2018 @ 11:14

Titti

Hej!
Först vill jag säga att ni har en toppen-shop med bra service och snabba leveranser!
Men en sak som jag tänkt på ett tag nu är bilderna ni tar på plaggen. På många av bilderna täcks mycket av toppar och tröjor av modellernas hår! Visst, ni är fina, men det är ju plaggen man vill se på bilderna, inte era hårsvall... ;)
Bara lite välmenad konstruktiv kritik...

Ha en fin helg! <3

den 26 oktober 2018 @ 12:46

Charlotte

Titti- Tack, så härligt att du gillar vår shop :) Vi tar med oss din feedback och tänker på detta framöver vid fotograferingarna av plaggen. ☺️

den 26 oktober 2018 @ 13:10