Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Skärtorsdag!

29 mars 2018 10:13
  Shopping   

Godmorgon alla Mandlar, snart är det påskledigt i några dagar men vi har fortfarande dagen på oss att leverera kanonplagg till er!

Som ni såg på Charlottes inlägg så har hon på sig den snygga toppen från Ichi och som kommer med tillhörande shorts i respektive färg. Dom sitter så skönt på och vi alla på kontoret blev sugna på varsitt set!
Jessica har även den gula toppen till dagens helt ljuvliga jeansklänning, den sitter så härligt på och Jessica har redan norpat en till sig själv.

Det kommer ett vitt dressat set från Vmroro-serien som ni ser på Amanda här. Till det har hon matchat dagens fräscha linne - allt det här blir så snygg kombo ihop.

Det kommer även en söt klänning i samma mönster och färger som det blommiga set som kom igår, och den här är dessutom supersnygg att ha som en tunika över ett par jeans.
Eller om man vill ha den till bara ben så får vi även in påfyllning på våra Shapewear-cykelbyxor i längre modell och som är höga i midjan. Perfekta att ha under nätta klänningar för att få till en snygg form, eller bara ha under alla klänningar för extra värme.

Var redo klockan elva!
Kram från Mandeltjejerna

J

Det har varit så kul att gå in på bloggen de senaste dagarna! Superhärlig stämning :)

den 29 mars 2018 @ 10:29

Tina

Jag vill fortsätta ösa beröm över er! Så glad att mitt kära gamla Mandel är sig likt igen. Vissa har väl tyckt att vi Mandel-älskare varit trångsynta och motsträviga, men om man varit trogen kund i sisådär 8-9 år så beror ju det på något. Jag tror ca 80% av min garderob är från er. Att allt då kastas om helt och man förlorar en av dagens små ljuspunkter gör att man blir lite tjatig...men nu är allt som det ska igen och jag är jätteglad och kommer shoppa loss mer!

Glad påsk-kram till er alla!

den 29 mars 2018 @ 10:36

Katarina

Håller med Tina :) Nu känner man igen Mandel igen <3

den 29 mars 2018 @ 10:52

Charlotte

J- Tack för fina ord, det blir vi glada för. Vi har väldigt kul ihop här på jobbet!
Mycket skratt varje dag :)
Tina- Tack snälla du för fint beröm, vi tackar ödmjukast. Oj 80% är mycket, antar att de andra 20% är underkläder då...hihihi ;) skoja bara. Härligt att höra att du är tillbaka! Stor Glad Påsk kram tillbaka från oss alla!

den 29 mars 2018 @ 10:55