Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Wiiieeee- Såå mycket fint!

27 mars 2018 10:18
  Shopping   

Vårkänslorna kanske inte kommer när vi tittar ut genom fönstret idag men här på Mandel är våren i full gång.. Dagens nyheter ger oss både längtan och hopp om att våren snart är här trots snöfallet som kom inatt.. ;)

Vi ser Amanda i en superfin outfit med nytt print på populära Vidreamers och Jeanskjol från Jacqueline de Yong! Det här är en felfri outfit då den är superfin med både färger och material. Ni kan även klicka hem hela looken för endast 378kr!!! Superpris på både kjol och topp.

Här ser ni fina Jdybanja-toppen på Jessica! Det är så modernt att ha en lösare topp över en tajtare klänning. Ni ser ju hur snyggt det blev här ;)

Amanda har även på sig Vilas suuuperfina set med både shorts och skjorta! Amanda har hunnit norpa skjortan och har på sig den idag! Ni får nog se lite mer av hennes outfit senare idag ;)

Sen har vi ju den här dröööömklänningen från Ichi.. Den känns så rejäl och lyxig i materialet. Det är flera lager av tyget som ger den både lite tyngd och ett vackert fall. Det är omlott så man kan själv välja hur tajt den ska sitta. Den kommer även i rött!

Dagens jeans såg ni tidigare idag och de sitter verkligen grymt bra på! Både Charlotte och Jessica blev kära i passformen. De kostar 279kr!

Nu är det bara några få minuter till plaggen kommer upp- Hoppas ni är redo! ;)A C

Åh, så fina vår/sommarplagg! Blir inspirerad att beställa lite fint nu, även om det ser ut som vinter ute 😉

den 27 mars 2018 @ 14:54

Charlotte

Å så kul att höra, ja det är vintervitt utanför vårt kontor här 🙂 men tur att man kan pigga upp med sköna plagg.

den 27 mars 2018 @ 15:10