Wiie- Ny färg på vår allas favorit!!!

25 januari 2018 09:25
  Shopping   

Godmorgon! Ja som ni vet så har vårens kläder börjat trilla in till oss. Den här gröna färgen har vi fått en del av och det fortsätter komma! Och såå glada vi blev när vi såg att Tanja beställt hem Onlpoptrash i den färgen!

Här får ni vara lite extra kvicka på shoppingknappen, de här är ju ett måste i vårgarderoben! Vi älskar dem, de är snygga till vitt, svart, rosa, mörkblått m.m. Var redo 11.00 för det kommer vi vara ;)

Amandas blus kommer från Soya och kommer även i grönt. Den sitter jätteskönt och löst samtidigt som den ger en kvinnlig siluette.

Jessicas chinos är drömsköna! De är lite tajtare i upptill och lösare nertill så de sitter som ett smäck på! De kommer även i mörkblått som Jessica redan har norpat.

Blusen med knyte framtill har vi visat er innan här på bloggen! Den är verkligen supersöt till allt från jeans, kjol och så chinos såklart!

Vi kommer även få upp lite mer blusar idag i snygga modeller som ni kommer bli riktigt shoppingsugna på!! Vi får även upp en klänning från Soya i lös modell.

Lotta

Kommer ni få in onlsidney kappan?

den 25 januari 2018 @ 10:57

MD/TS

Lotta - nej ingen Onlsidney till oss på Mandel

den 25 januari 2018 @ 11:29