Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Sista söndagen i februari..

26 februari 2017 18:46
  Övrigt   

God kväll fina ni!
Hoppas ni haft en skön helg och är laddade för en fullspäckad vecka som kommer!

Min helg spenderades med mycket vila, promenader, yoga och god mat med vänner och familj, det som ger energi och laddar batterierna..

Vi är inne på sista veckorna på inköpen av kollektioner till hösten och det är nästan så jag och tjejerna längtar liite (men bara lite!) till hösten för att kunna bära alla höstplagg som kommer in!

Men först ska vi givetvis låta våren och sommaren tala. Vi har börjat få in vårnyheterna på lagret och det är så mycket att packa upp vid inleveranserna och så många härliga plagg att fota så vi vill att vårsolen ska komma till Göteborg så vi kan få fram känslan i vårplaggen även utomhus och inte bara i studion:)

Kommande vecka har vi lyckats få tag på ett litet sammets-tema i form av topp, byxor och klänningar som vi hoppas ni ska gillat! Jag personligen tycker att det är extra lyxigt att sammet kan bäras året runt nu och inte bara förknippas med jul och högtid. Så se nu till att fånga några av veckans kommande nyheter för det kommer i shoppen i marint och rosa och är definitivt något vi på Mandel kommer köpa till oss själv ♡

Här ovan finner ni två favorittoppar hos mig nu som jag har till vardagen och är otroligt sköna på, den grå t-shirten är den klassiska Vidreamer (149kr) från VILA och den rosa, Vishare Knit (229kr) från samma varumärke. Jag lyckades komma över ett bra pris på VICOMMIT RW 5P FLARED-inköpet så vi på shoppen kan erbjuda dem till er kunder för endast 299kr från VILA. Själv köpte jag mig ett par och klippte av! för i väntan på att vi ska få in fler ankellånga utsvängda modeller så är detta ett super-tips från mig. Det känns som att spendera dagarna i mjukisbyxor för dem är så mjuka och sköna i kvalitén!

Önskar er en fortsatt fin söndagkväll så hörs vi snart igen ♡

Stor Kram /Tanja

Anna

Tack för trevligt inlägg!

den 26 februari 2017 @ 19:31

En annan Anna ;-)

Håller med Anna här ovanför. Tack för trevligt och inspirerande inlägg och ha en skön söndagkväll!

den 26 februari 2017 @ 19:51

Tanja

Anna & Anna - tack snälla! Önskar er en härlig vecka
Kram/Tanja

den 27 februari 2017 @ 05:59

Helena S

Sammet :) Kommer gilla! Mycket bra med såna här inlägg, inspiration gillar vi!

den 27 februari 2017 @ 08:42