Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Update på kvällskvisten

31 januari 2017 20:54
  Övrigt   

God kväll du härliga Mandel-kund!
Hoppas att du haft en skön start på veckan!

Nu har jag varit på plats i några veckor och skapat mig lite tydligare bild av Mandel och våra kunders önskemål och tänkte därmed att det vore på sin plats med lite status för vad som händer hos oss. Jag vet att det är många engagerade kunder som är nyfikna på allt nytt! Vi håller för fullt på att sätta nya designen på hemsidan och mobil-versionen vilket förhoppningsvis kan släppas inom kort. Allt med IT kan ju ta lite tid som du också vet :)

Vi tycker det är viktigt att våra sociala medier synkar med våra kunders och varumärkenas önskemål och uttrycket ska skapas därefter. Vi ser även över våra frakt-alternativ och hoppas kunna erbjuda er två ytterligare alternativ.

Idag har vi bockat av ytterligare en av våra punkter på ”to-do” listan – några från personalen får lista sina favoriter! Först ut idag var Jessica med att välja sina favoriter och på torsdag kör Amandas tur och på fredag blir det Charlotte. Detta blir ett stående inlägg från tjejerna som kommer presenteras varje vecka. Vi har fått positiv feedback på dagens inlägg och det känns jättekul och viktigt!

Att personalen väljer sina favoriter är en av variant på vår tolkning på en fortsatt ”personlig” e-shop.

Förra veckan var jag i Stockholm för att titta på nya varumärken som jag hoppas att vi ska kunna få presentera på shopen inom snar framtid. Vi söker både klädes och accessoar-varumärken så har du önskemål så är du alltid välkommen att skicka in förslag till mig och tjejerna! Denna vecka besöker vi Köpenhamns modevecka och nästa vecka söker vi vidare på Stockholms inköpsdagar ute i Nackas Modecenter.

Jag kommer att göra lite gäst-inlägg för att visa trender från mässorna så hoppas du följer oss på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad :)

Till sist vill jag tipsa dig om vår fantastiska VÅR-tävling där du och en vän har chans att vinna en weekend i Göteborg på underbara Bellora-hotellet, som en italiensk liten dröm.

Vi hörs och ses snart

Kram Tanja

Mandelkund

Va härligt med ett inlägg från dig Tanja!
Fortsätt med det ni gör ❤ kommer bli finfint det här!!

den 31 januari 2017 @ 21:46

Anna

Superkul med lite uppdatering från dig Tanja!! Jag är såååå nyfiken på de nya märkena..... härligt jobb ni gör!

den 31 januari 2017 @ 21:47

Lena

Kul med nytt! Själv hoppas jag på lite mer variation bland kläderna, tex det har blivit många byxor i snarlik modell med lite häng, ärmlösa toppar, tajta fodralklänningar etc. Det kan vara snyggt men passar tyvärr inte mig (men jag hittar lite annat ibland). Förutom lite mer bredd så vore det glimrande att få med tänkom miljö och natur, tex hållbara material och undvika material från djurvärlden (päls, mohair, alpacka, ull etc).
Något annat som kunde bli bättre är priset för returer. Jag hade givetvis önskat fri frakt och retur som många har, om det inte skulle vara ett alternativ så kanske tex fri frakt över 500kr och 30kr för returer, att även returfrakt kan bli enhetligt så det är lättare och tydligare för kunden.

den 31 januari 2017 @ 21:53

Maria

Hej! Vad roligt med en uppdatering! Jag har ett önskemål att det ska bli lite mer dressade och välklädda plagg. Jag hoppas även på lite fler skor till sommaren. Sneakers, sandaler mm. Ha det bra!

den 31 januari 2017 @ 22:14

Raija

Hej! kul med uppdatering från dig Tanja! nyfiken på nya märken...Dorothy Perkins ett engelsk märke ....det kommer att bli finfint det här!!

den 1 februari 2017 @ 07:40

Anna

Kommer Vilas Vichau shirt i ljusblått in?
Och Vishare knit i ljusblått?

den 1 februari 2017 @ 07:59

J

Keep up the good work! Det här blir bra.

den 1 februari 2017 @ 09:02

Helena

Spännande med lite nya märken. Jag efterfrågar mer kläder som inte är i polyester. Betalar gärna lite mer för kläder i bättre material.

den 1 februari 2017 @ 09:52

Helen

Spännande:) Jag ser fram emot en inspirerande vår med nya märken och variation på kläder. Håller med Lena ang. returpriserna för man blir lite mer återhållsam med tex att shoppa på reorna när det kostar mer än det smakar om kläderna inte passar. Men jag litar på att allt blir till det bästa.
Tanja, jättekul med inlägg från dig.

den 1 februari 2017 @ 09:54

Tina

Kul med uppdatering! Jag hoppas bara att ni inte tar bort den sortens leverans ni har idag, att jag får paketet med i min brevlåda är en stor del till att jag väljer att handla hos er:)

Ska bli så spännande med allt nytt!!

den 1 februari 2017 @ 10:32

Maria

Jag håller med Tina. Att få paketet i postlådan är perfekt. Jättebra för oss som bor på landet.

den 1 februari 2017 @ 10:47

Maria igen

Anna field är ett märke som jag gillar.

den 1 februari 2017 @ 10:47

Tanja

Tack fina ni för all feedback, det betyder mycket att ni är engagerade i vår utveckling :)

Vi tror mer på att addera alternativ än att plocka bort!

Tack för tips om varumärken, fortsätt gärna med fler önskemål!

Önskar er en fortsatt skön onsdag

Kram!

den 1 februari 2017 @ 11:30

maggie

Jättetrevligt med inlägg från dig Tanja! :) Låter spännande med era planer. Vet att vi är några som skrivit det innan, men önskvärt vid beställning av nya kläder att ta in fler xl storlekar ;)
Är det kanske möjligt att ordna så att bilderna går att zooma in? Hoppas det, speciellt i bloggen, i shopen blir ju bilderna lite större när man klickar på dem. Ha en fin dag! :) 💗

den 1 februari 2017 @ 12:43

Karin

Tack för det här inlägget. Jag är ju en av dem som efterfrågat lite mer personligt tilltal i bloggen och det är roligt att se att ni lyssnar på oss kunder. Jag hoppas att du fortsätter Tanja att ge oss glimtar från det övergripande arbetet och det låter ju alldeles lysande att tjejerna ska tipsa om sina egna favoriter. Jag håller också med om det som skrivits om returpriser. Jag handlade billiga plagg på rean, som jag kanske måste returnera och då kommer returportot för exempelvis en stickad långkofta bli lika högt som priset på tröjan. Det känns inte rimligt. Hoppas ni hittar en lösning på detta! Lycka till!

den 1 februari 2017 @ 16:47

Helena S

Skulle vara skoj med ett märke som har mysiga träningskläder som också funkar till vardags vid passande tillfällen. Jag föreslår Lolë. Ser fram emot fortsättningen på Mandel, hoppas det blir grymt bra! 😊

den 2 februari 2017 @ 07:22

Marie

Trevligt inlägg! Go girls!

den 2 februari 2017 @ 11:32

Sofia

om ni ska in fler accessoar-märken så önskar jag mig PILGRIM, fina, rena smycken till rimliga priser :)

den 2 februari 2017 @ 15:17

Tanja

Tack för fler tips och positiva kommentarer, tar med mig dem vidare till trendveckorna :)

Kram

den 2 februari 2017 @ 15:55