Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Fem favoriter till höstgarderoben

13 september 2016 13:21
  Eva tipsar   

Ja vi har väldigt många bra byxmodeller inne nu och ibland är det svårt att veta vilka man ska välja. Jag plockade nu ut mina 5 favoriter och fotade snabbt upp dom på ställningen här till er. Dessa modellerna tycker jag fyller behovet av byxmodeller för höst och vinter (OnlPoptrash är givetvis en "måste ha"-modell men den har ni ju så bra koll på vid det här laget så den hängde jag inte ens upp här nu;P).

*Svarta jeansen är modellen "VMFLEX" har jag själv haft i snart 2 år och tvättat supermycket och fortfarande är den svarta färgen supersnygg och det tycker jag är helt fantastiskt med tanke på att de endast kostar 299 kr.
* De blå jeansen bredvid är den modell vi haft längst här på webbshopen då den är en basmodell som verkligen passar så gott som alla och säljer suveränt i alla länder. Modellen är "SKINNY REG SOFT ULTIMATE" och finns även i en mellanblå tvätt, pris 299 kr.
* I mitten hänger suveräna "ONLKENDELL" som är en perfekt ankellängd-modell som man känner sig snyggt klädd i, finns i två olika jeansblå färger och kom nu även i en tunnare kvalitet i går (Onlkendell Eternal) som är helt perfekt på, pris 359 kr för de jeansblå och 279 kr för de tunnare svarta.

Trenden med byxor i vaxad yta är fortsatt stor då det direkt blir en snyggare modell som man kan ha både till fest och vardags, ni ser här modellerna "ONLOLIVIA" och "VICOMMIT COATED" som bägge är helt suveräna.

Anonym

Bra med dessa tips, är VmFlex normala i strlk?

den 13 september 2016 @ 13:58

Anonym

Gillar oxå tips som det här 👍🏼

den 13 september 2016 @ 14:06

Eva

Bra att höra, ska försöka fixa mer tips till er, kanske även lite bilder på vad vi själva köpt här den senaste tiden=)
VmFlex är normala i storleken, jag tog min vanliga och de sitter sååå skönt på.

den 13 september 2016 @ 14:09