Inspiration från tjejerna.

30 juni 2016 10:24
  Outfits   

Ja i dag får ni bara inte missa fantastiskt fina klänningen som ni ser på Amanda här i "OnlMulti"-serien som ni verkligen gillat.
* Elin har på sig supercoola mc-jackan som är i fantastiskt mjuk fin fakemocka-kvalitet som sitter sååå skönt på (både jag och Charlotte funderar på att norpa den här för det är en perfekt modell som man kan ha både inne och ute så den funkar året om). Fina quiltade väskan med dubbla zip kommer i dag också och det är en perfekt nätt väska som rymmer mycket.
* Amanda har på sig superfina klänningen som jag verkligen rekommenderar

Anonym

Vilket plagg skulle ni rekommendera på rean? Om ni har något favorit ?

den 30 juni 2016 @ 10:39

Eva

Mitt favvo-plagg VILOWN LONG BLAZER som jag använder sååå mycket är nu med på rean så den rekommenderar jag verkligen. Jag gillar verkligen också OnlArty (har den själv i svart), VmBomber LS Jacket (min dotter har den och den är superfin på), ObjNevada, OnlJenny, OnlRadmila (både jag och min syster har den, perfekt plagg att ha tex över en svart outfit eller till klänning eller shorts och linne så den går att variera mycket).
Fler rea-tips kommer här på bloggen.

den 30 juni 2016 @ 10:46

Anonym

Hej! Följt er i ca 7 år nu o tycker det är såå kul att följa er o handla givetvis☺️ Önskar fler film-klipp med er som förr!

den 30 juni 2016 @ 11:44

Eva

Tack vad roligt att höra att du följt oss så länge här=)
Filmklipp är absolut roligt och bra att få in här men nu har vi lite svårt att få till tiden att hinna med detta då vi måste fokusera på det dagliga här så allt hinns med=)
Förhoppningsvis kan vi få till fler filmklipp till hösten, ha en fin dag.

den 30 juni 2016 @ 12:14