Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllning på omtyckta modeller...
30 april 2015 14:26
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av suveräna ärmlösa Tinny-klänningen som säljer snabbt som tusan här varje gång den kommer in så var snabba här nu=)
Det blir även påfyllning av grymma Bandit-jackan i den fina rosa nyansen som ni efterfrågat.
Håll koll nu kl 15:15.
Vårinspiration.
30 april 2015 14:15
  Outfits   

Här får ni inspiration på härliga våroutfits.
Vårtjejerna...
30 april 2015 10:19
  Outfits   

Det är så mycket snyggt som kommer upp här i dag så tjejerna fick fota dubbla outfits-bilder till er här i dag=)
* Jennifer har på sig fina Vila-klänningen "Vibotanica" som även kommer i enfärgat marin.
* Therese har på sig coola tishan "Vmbeauty" som kommer i tre härliga knallfärger, jeansen är suveräna Vicommit" som vi gjorde kneecut på här i går (filmklipp hur vi gjorde ser ni på instagram och FB).

På nedersta bilderna har Jennifer på sig trendiga Vila-klänningen "Vitanny" som bara är sååå fin.
Therese har på sig storsäljaren "Vmgenna" som nu kommer i enfärgat och jeansen är snygga "Objliva Superslim" i ljusa sommartvätten.
Ghaaaa - sååå mycket fint i dag!!!
30 april 2015 08:58
  Outfits   

Snacka om julafton när vi öppnade leveransen med alla dessa plaggen här - sååå fantastiskt mycket fint som kommer upp i dag, Vila-linnet med "tassels" nertill kunde jag såklart inte motstå själv.
Coola klänningen med öppna axeln som jag tipsat om här på bloggen kommer nu, storsäljaren "Vmgenna" kommer nu i enfärgat, fantastiskt fin mönstrad tunika/klänning från Vila i säsongens trendiga look, suveräna "PcJust" kommer i denim i fantastiskt mjuk skön stretchkvalitet.
Kolla in fina festklänningen här som är både i mönstrat och i enfärgat marin.

Jag har på mig nya Vila-linnet "Vihansine", "Vicommit Coated" och långkavajen "Vilown" så jag är klädd i plagg från Vila från topp till tå (passar perfekt då jag har kollektionsmöte med Vila vid lunch;P).
Wiihoooee - påfyllning i dag!!!
29 april 2015 14:39
  Shopping   

YES - nu blir det äntligen påfyllning av efterlängtade byxan "PCJustWear" i svart så var snabba som tusan här nu för dessa rekommenderar jag verkligen!!!
Det blir även påfyllning av toppen "Vmgenna", "Live Love 3/4-leggings" och vita "Skinny Reg Soft".
Håll koll på webshoppen nu kl 15:15.
Black And White.
29 april 2015 10:15
  Outfits   

Superfina klänningar från Vila kommer det in här i dag.
* Jennifer har fantastiska "Viallo" med de coola råa volangerna, man kan tom dra ner och ha den som kjol (sitter lite lösare i midjan bara men det funkar).
* Therese har på sig sköna strandklänningen som har kanonpriset 159 kr.
Gooodmorning...
29 april 2015 09:06
  Outfits   

I dag lyxade vi till det och startade dagen med meze-frukost på bageriet Lasse Maja här nära webshoppen så nu är man mätt och glad=)

Idag kommer den fantastiskt fina Vila-klänningen med volangerna som jag tipsade om här i går och den är sååå ljuvlig, härlig vidd med tunna axelband oh man kan faktiskt dra ner den och ha den som kjol också om man vill ( ni kommer se bilder på Jennifer här senare).
Nu kommer även nya färger på storsäljarna "Jdyetta" både klänningen och knickersen, coolt linne från Vila och den fina strandklänningen från vila som jag också tipsade om i går.

Jag har på mig favoritklänningen "Vinids" som jag verkligen älskar, sååååå underbar modell med den härliga vidden.
Snyggt till Valborgshelgen.
28 april 2015 19:17
  Outfits   

Ja nu har vi långhelg som väntar med Valborgsmässoafton på torsdag.
Här visar Therese superfina klänningen "Viscarfi" tillsammans med omtyckta jeansjackan "Onlwesta" och snygga weekendbagen "Totally Royal".
På nedersta bilden ser ni coola "Easy"-byxan och "Easy"-linnet tillsammans med skira "Nmlace" med de fina spetsdetaljerna som är perfekt festplagg att ha över både linne och klänning nu.
Skönaste byxan...
28 april 2015 15:16
  Outfits   

Vi äskar verkligen suveräna Easy-serien i alla härliga modeller som vi har inne nu (och det märks att ni gör det också;P)

Suveräna byxan "Easy Loose" finns ju i massa fina print och det klassiska leoprintet är lätt att kombinera både till fest och vardags.
Här visar Jennifer fina toppen "Vmlaura" i beige som är perfekt till (toppen syns nu i senaste numret av Damernas Värld när de tipsar om trendiga spetsplagg).
Linnet till här är superfina Ajlajk-modellen "A 233" som nu finns inne i tre fina färger.
Påfyllning idaaag!!!
28 april 2015 14:41
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av suveräna maxiklänningen "Objziona" från Objecti i det snygga zickzack-mönstret och storsäljaren "Tinny" med kort ärm..
Det blir även påfyllning av suveräna spetslinnet "Objaze" som jag verkligen rekommenderar då det är ett heeelt suveränt underlinne (jag har både svart och vitt själv).
  Föregående   Nästa