Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tjoohooo - Påfyllning!!
31 juli 2014 14:27
  Shopping   

Missa nu inte dagens påfyllningar som kommer upp här kl. 15.15!!! I dag kommer suupersöta klänningen "Mary" med de fina spetsdetaljerna in igen i svart och ljusrosa. Det blir även påfyllning på toppen "Onldiana" och fina smycken från Edblad.
Där fick jag så jag teg...
31 juli 2014 13:55
  Övrigt   

Jag har ju sagt att jag gärna tar lite annat väder nu än gassande sol varje dag så man får lite variation och kan använda jeans...
När jag cyklade hem från jobbet nu så öppnade sig himlen och regnet vräkte ner över mig;P
Ver inte hur man ser här men jag kan säga att jag var dyblöt när jag väl kom hem!
Tips på jeans och byxor...
31 juli 2014 12:16
  Eva tipsar   

Ja vi har ju fått in masa suveräna modeller nu på både jeans och byxor så här kommer filmklipp på några favoriter här.
Trendplagg på väg...
31 juli 2014 11:21
  Kommande plagg  /  Only  /  Vero Moda   

Ja ny härlig säsong väntar nu och därmed massa coola trendplagg som är på väg in, här kommer tips på fyra favoriter som kommer nu i augusti månad:
* Suveräna linnet här med fina printet i höstfärgerna har kanoonpriset 149 kr.
* Snygga kavajen med struktur i tyget är perfekt nu i jobbstarten, pris 499 kr.
* Sköna collegetröjor ser vi mycket av till hösten så den här snygga i leoprint är ett måste, pris 179 kr.
* Cool quiltad innejacka som är perfekt komplement till kavaj både till jobbet, en afterwork odyl, pris 359 kr.
Psssst...
31 juli 2014 10:33
  Eva tipsar   

Till alla "Easy"-fans... precis NU finns det kvar några få storlekar/print av "Easy 2" så var snabba och se om ni har tur med storlek där för modellen är ju helt suuuverän (jag har själv 4 par här).
Höstinspiration...
31 juli 2014 10:19
  Outfits   

Ja i dag kommer härliga plagg i höstens fina färger...
* Jag har på mig suveräna spets-linnet "Vmnew ratli" som har kanooonpriset 69 kr och nya kjolen "Mitty" som bägge kommer upp i dag.
* Jennifer har på sig nya modellen på suveräna "Georgina"-toppen som nu är med 3/4-ärm vilket blir perfekt till hösten. Jeansshortsen är sköna modellen "Lace" och väskan är nya modellen "Maelie" som kommer i dag som är en nättare variant av storsäljaren "Syrene".
Gooodmorning...
31 juli 2014 09:07
  Outfits   

Ja en underbar sommardag har vi även i dag men nu är det liiite svalare och med en del moln på himlen, riktigt skönt tycker jag själv nu får jag erkänna;P
Jag längtar ju efter att få ha alla fina höstplagg nu och framförallt mina Object-jeans Objliva som bara ligger i garderoben i väntan på svalare dagar;P
Idag kommer fina linnet med spets upptill som jag tipsat om här och även ny modell på storsäljaren "Georgina" som nu kommer med ärm - sååååå himla fin så den får ni bara inte missa.

Jag har på mig suveräna Object-shortsen "Linda", "Live Love"-linnet och blusen "Viani".
Dagens påfyllning...
30 juli 2014 14:33
  Shopping   

I dag blir det påfyllning på armband, halsband och örhänge från Edblads fina serie "Monaco Heart". Missa inte detta på webshopen kl. 15.15!
...inte så lättskrämd ;P
30 juli 2014 10:58
  Övrigt   

Ja såhär kan det gå till här på jobbet ibland *fniss fniss* ;P
I morgon kan ni se riktiga filmklippet här när jag tipsar er om höstens alla suveräna jeans och byxor så ni får bra koll på alla fina modeller vi har inne nu.
Höstkänsla...
30 juli 2014 10:20
  Outfits   

Ja i dag vill vi skapa en höstlook till er här så ni får den rätta känslan på dagens fina plagg som kommer upp nu kl 11:00.
* Jag har på mig suveräna Vila-koftan "Vibest" som vi verkligen rekommenderar - perfekt plagg som man känner sig snyggt klädd i både till jobbet, en afterwork odyl (jag har redan norpat den själv här). Väskan är storsäljaren "Leona" som nu kommer i i trendigt hundtandsmönster och jeansen är favvo-modellen "Olivia" (som jag också norpat här i den grå tvätten).
* Jennifer har på sig fantastiska "Serena"-jackan som vi vet är en grymt omtyckt modell så jag hopppas ni kan tänka bort sommarvärmen här nu och fokusera på höstjacka för den här är såååå suverän!!! Tröjan "Doll" kommer också i dag och är i fin glesstickad kvalitet så den kan man ha redan nu på sommarkvällarna. Jeansen är sköna "Royal".
  Föregående   Nästa