Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllningar...
31 oktober 2013 14:48
  Shopping   

Ja nu gäller det att ni är snabba för postis kom med tunikan "Sisser", de efterlängtade "Linda Canvas" i svart, leopard leggingsen "Maura" och "Olivia Regular." Så nu blir det påfyllning kl. 15:15!
Total lycka!!!
31 oktober 2013 10:40
  Eva tipsar  /  Only   

Fråga mig inte hur men jag har lyckats få tag på fler av omtyckta "Rikka GYMNA" som är i den blankare Rikka-modellen som sålde slut snabbt som tusan när den kom.
Nu får ni vara supersnabba när den väl dyker upp för som det ser ut nu så kan den komma innan helgen nämligen och dessa är ju heeelt grymma!!!
Inspiration från tjejerna...
31 oktober 2013 10:13
  Outfits   

I dag kommer det in fina plagg här som man kan ha snyggt till jobbet/skolan och tex en afterwork odyl=)
* Jennifer har på sig den fina Vila-toppen "Jolu" som kommer i dag som är med fin ringning i ryggen så den sitter snyggt på. Jeansen är mina favoriter: "Olivia denim".
* Therese har på sig sköna oversizetröjan "Leah" med fina skärpet "Enya", trendväskan "Dalila och cooola leggingsen "Oskar Printed" alla fyra modellerna kommer in i dag.
Morgonkaffe...
31 oktober 2013 08:36
  Outfits   

Här regnar det som tusan i dag så det gäller att få i sig morgonkaffet direkt här så jag piggnar till för nu är det verkligen mörkt och ruggigt...
Jag är verkligen glad att vi hade sådan tur med vädret i går när jag var iväg med barnen i Slottsskogen för vi fick ju en riktigt vacker höstdag här i Göteborg=)
I dag kommer den coola lilla skinnväskan som jag visade er här i går, rekommenderas verkligen då den är fantastiskt fin och mjuk i skinnkvaliteten.
Nu kommer även superfina mönstrade leggings (tre olika leo/animal-mönster), cool stickad oversizetröja som är perfekt till alla leggings, snygg byxa från Object i den trendiga lite vidare modellen i snyggt print och lite annat smått och gott=)

Jag har på mig underbara "Rikka"-byxan, "Fix It"-linnet (shit vilken dundermodellen, sitter ju helt grymt skönt på och håller in perfekt) och Vila-toppen "Femme".
Påfyllningar...
30 oktober 2013 14:43
  Shopping   

Det blir idag påfyllning på "Gyrup Oversize" i svart, "Funky foxy" i både mörkblå denim och svart samt väskan "Dagna" från Pieces. Som vanligt är det kl. 15:15 som gäller =)
Höstinspiration...
30 oktober 2013 12:40
  Outfits   

Här kommer lite härlig vardagsinspiration som passar perfekt nu i höst!

* Therese har på sig skjortan "Kaya LS Shirt", som är en skön och stilren modell som funkar till både jeans, twillbyxa och kjol. Jeansen är coola "Funky Elma Deluxe", som bryter av snyggt till skjortan.
Jackan "Zeta Park Coat" i marinblått, är en superfin parkas med trendiga broderade detaljer på ärmarna, finns även i army. Scarfen heter "Florida Scarf 2", finfina väskan "Braided Bag", som är i 100% skinn, och örhängena "Estina Earrings" i guld, som går fint ihop med resten av outfiten.

*Jennifer har på sig härliga dunkappan "Idola Down Coat", som värmer gott nu i höst & även längre fram i vinter. Till detta har hon gosiga mössan "Effy Hood", och superfina tröjan "Zarina LS Mesh Top". Det är en cool top i fin viskoskvalitet med transparenta ärmar som ger en snygg look. Byxorna är sköna favvo-byxan "Just Jute Snow HW", som sitter som gjutet på!
Tjohooo - påfyllningar idag!!!
30 oktober 2013 09:47
  Shopping   

Nu kom postis med storsäljaren "Toledo"-linnet, "Linda Canvas" i grått och kjolen "Silla", så bänka er vid datorn för kl. 11 gäller det att vara snabb ;)
Två dagens...
30 oktober 2013 09:20
  Outfits   

Det är dags att mjuka upp shopping-fingret! Missa inte den fina ving-topp som Therese har på sig här på bilden och inte heller den gosiga polotröjan =)

* Jennifer har på sig den mysiga polotröjan "Jutta" som kommer i flera härliga färger och nertill har hon "Just Jute HW Washed".

* Therese har toppen "Wings 3/4 stud" tillsammans med "Skinny reg Soft" som har blivit en riktig storsäljare då de är så supersköna på.
Godmorgon på er
30 oktober 2013 08:26
  Ledig   

Ja barnen har ju höstlov den här veckan så i dag tar jag helledigt, syrran och hennes barn är här också så vi ska hitta på något kul i dag=)
Ni får bara inte missa dagens fina top med vingarna - den är ett måste garderoben nu=D
I dag kommer även den suuuperfina stickade polotröjan som ni var med och tyckte till om här förra veckan, massa härliga färger och skön gosig polokrage.
Storsäljaren kommer in nu!!!
29 oktober 2013 23:49
  Eva tipsar  /  Vero Moda   

Ni får bara inte missa den här helt fantastiska toppen som kommer in i morgon (onsdag) - såååå himla fin med de omtyckta vingarna på ryggen.
Toppen är melerad och kommer i tre olika färger (mörkgrå här på bilden, den är liiite ljusare i verkligheten i dagsljus), priset är 249 kr och jag har redan norpat den själv.
Den här modellen brukar rusa iväg och särskilt med vingarna på ryggen då ni är många, liksom jag som, gillar den här stilen så var supersnabba här kl 11:00 i morgon när den kommer upp (jag har beställt in extra många av den för den lär bli en dunderstorsäljare tror jag;P).
  Föregående   Nästa