Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Sista sommarkvällen...
31 augusti 2013 19:35
  Outfits   

Ja ikväll är sista sommarkvällen för i morgon är det ju höst... enligt almanackan iaf=)
Har på mig skönaste jeansen som såklart är "Linda"-modellen som jag bara älskar, hoppas ni är många nu som lyckats få tag på ett par här hos oss nu=)
Ponchon är ju suveräna Pieces-modellen "New Wima" som är perfekt nu i övergången mellan sommar och höst - rekommenderas verkligen!!!
Pw till havet...
31 augusti 2013 14:28
  Träning   

Solen sken här på förmiddagen så ja tog mig en PW ner till havet...
Ca 2 minuter efter att jag tog bilden här så öppnades dock himlen och det började spöregna, och då var jag som längst hemifrån så det var bara till att börja springa istället;P
En härlig runda blev det iaf och det vara två veckor sedan sist så det var skönt att komma iväg=)
Jag invigde nya sporttoppen "Play Ivy" som satt kanonbra på och linnet är ju suveräna "Play Maja".
Recept-tips...
31 augusti 2013 11:06
  Övrigt   

Jag funderar på att baka bröd i dag och undrar om ni har några bra nyttiga lättbakade recept att tipsa mig om här=)
Påfyllning!!!
30 augusti 2013 14:53
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på den omtyckta Vila-tröjan "Diego" och suveräna Gamma-leggingsen i leoprint som redan sålt slut här nu, håll koll kl. 15:15 på webshoppen=)
Inköpsmöte med Edblad...
30 augusti 2013 14:33
  Kommande plagg  /  Smycken/Accessoarer   

Nu har jag precis haft inköpsmöte här med Edblad på webshpoppen och tjohoooo vad mycket snyggt jag beställt in nu=)
Kolla bara in den coola ringen på de två mellersta fotona, det är alltså flera separata småringar som man själv kombinerar hur man vill. Det är tex döfint att mixa andra Edblad-ringar till också som tex den med strass-stenarna som jag håller i på bild nr 3.
Freeeeeedag...
30 augusti 2013 10:10
  Outfits   

Vi har precis haft fredagsfikan här som var den sista för Amanda så Therese hade bakat fina cupcakes och skrivit Amandas bokstäver på alla och vi firade av henne nu, snart flyttar hon till London för att plugga=)

* Joline har på sig fina "Opan Knit"-koftan, "Officiel"-linne och storsäljaren "Linda" som det blir påfyllning av i dag.
* Jag har på mig grymma lättviktsjackan "Lamella3" som ni bara inte får missa nu, "New Berit"-toppen och sköna "Rikka"-byxan.
* Amanda har på sig fina "Brooke" -tunika som kommer i dag (kanooonpris 179 kr) och fina Vila-kavajen "Morgana".
* Therese har på sig nya coola Linda-jeansen med leoprint på insidan och fina "Dippa"-toppen med hjärtat framtill från Soya som bägge kommer i dag.
Wiihoooee - nya Linda-jeans...
30 augusti 2013 08:49
  Outfits   

Ja i dag mina kära vänner så säger jag som gjort typ hela veckan - var redo för shopping i daaaag=D
Vi får in så mycket snyggt här dagligen och det är verkligen fullt med kanonvaror som kommit redan tidigt på höstsäsongen så jag hoppas ni hänger med och gör plats i garderoben för alla godbitar=)

I dag kommer BÅDE påfyllningen på Linda-jeansen som kom första gången förra veckan OCH en ny jeansblå tvätt som är med leoprint på insidan av benet vilket blir en fin effekt när man rullar upp dom som ni ser på den nedre bilden här.
Nu kommer även fina Soya-toppen med hjärtat som jag vet att många av er längtat efter och den suveräna lättviktsjackan i lång modell som jag själv norpat så den rekommenderar jag VERKLIGEN!!!

Jag har på mig suveräna "Rikka"-byxan i snakeprint, "New Berit"-toppen, "Ejaba"-halsbandet, "SOS"-ring, "Saturnus"-ring, "SOS"-armband, "Eternity"-halsband och "Dice"-halsband (dessa två halsband har jag dagligen).
Detaljerna som ger det där lilla extra...
29 augusti 2013 15:34
  Outfits   

Det är de små detaljerna som ofta gör att man gillar plagg eller smycken lite extra mycket...
Här har Alice satt ihop ett fint collage med närbilder på våra outfits som vi visade i början av veckan här:
Några av modellerna ni ser här är: "Lee SL Top", koftan "Jana LS Cardigan" och snygga Object-jeansen "Vagant", fina collegetröjan "Funk", toppen "Jaguar", jeansjackan "Chris Denim" och sköna jeansleggingsen "Cleavo 7/8 Zip".
Smyckena är bla "Monaco Large", Armbandet "Eternity Multi", "Dice", "SOS", "Eternity Short Necklace" "Saturnus" och "Gian".
Jag har fått tag på fleeeer!!!
29 augusti 2013 14:19
  Pieces   

Superfina leggingsen "Gamma" med leoprint har ju sålt slut här på bara några dagar så nu har jag beställt in en till box här=)
Påfyllningen kommer närmsta dagarna i bägge färgkombinationerna.
Inköpsmöte med Only
29 augusti 2013 13:44
  Kommande plagg  /  Only   

Jag vara ju på inköpsmöte med Only här i veckan och beställde in massa snyggt till våren.
Kolla tex på snygga byxorna jag håller i, det är omtyckta "Olivia"-modellen i superfin denim OCH... dagens storsäljare "Antifit Lizzy" som görs i canvastyg till våren så det blir mer som en cool chinosbyxa=)
  Föregående   Nästa