Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tyck till...
31 juli 2013 11:14
  Pieces   

Ni efterfrågar fina handväskor i 100 % skinn så här är två olika modeller i mjuk fin skinnkvalitet som jag undrar vad ni tycker om=)
Den större kostar 999 kr (kommer i både cognac och svart).
Den mindre kostar 299 kr (kommer endast i svart)

Ingen är beställd i nuläget så jag vill gärna höra vad ni tycker om modellerna här eller om ni har egna önskemål odyl så tipsa gärna här=)
Godmorgon på er
31 juli 2013 10:36
  Outfits   

Ja här på Öland fullkomligt öser regnet ner ner i dag så det blir inomhusmys med film, böcker och spel här;)
Jag såg att det var massa fina plagg som kommer upp i dag, bla den suveräna tunikan "Anali" som jag har på mig här, den kan jag verkligen rekommendera=)
En dagens...
31 juli 2013 09:28
  Outfits   

Tjohej allihopa! Dagens nyheter går i dova, härliga färgtoner som ger en inblick i vad som kommer kännas helrätt även i höst, så passa nu på att fylla garderoben för plaggen kommer verkligen till riktiga kanonpriser. =) Storsäljaren "Anali" har nu kommit i nya färger, och kolla även in de suuuupersnygga printade byxorna. Som vanligt är det klockan 11:00 som gäller.

* Amanda har på sig nya toppen "Stina Oversize", tillsammans med Mandelfavoriten "Just Jute HW Leggings".

* Joline har på sig söta klänningen "Edel" som även kommer i svart.

* Sofia matchar toppen "Lukas Love" tillsammans med coola printbyxan "Aroma" som kommer till ett pris av 179,95 kr, och fina halsbandet "Ejaba".
När kommer de svala vindarna?
30 juli 2013 15:26
  Shopping   

Den här sommaren har verkligen varit den varmaste på länge. Jag hade inte något regn på min semester.. När händer det annars? Det är ju på både gott och ont såklart, naturen behöver verkligen lite regn nu... Och kanske även vi? Även om man inte riktigt vågar säga det högt så hade det vart skönt med lite regn.. ;)

Till regn och lite kyligare vindar behöver man vara beredd tycker jag! Här kommer två stickade tröjor som är perfekt till sommaren och hösten. Den cremefärgade norpade jag precis innan jag gick på semester och har hunnit använda den en gång hehe..!

Den cremefärgade tröjan är från Selected femme och ni hittar den här!

Den rosa tröjan är på rean och ni hittar den här!

Ett gott skratt förlänger livet...
30 juli 2013 12:42
  Övrigt   

Hi hi hi ja när vi filmar här till bloggen så går det ju inte alltid som man tänkt sig ;P
Alice har klippt ihop ett gäng bloopers här till er så varsågoda och skratta åt oss;D
En dagens...
30 juli 2013 09:28
  Outfits   

Som ni ser bjuder inte vädret inte på någon sol men vi är lika glada ändå för idag kommer det riktigt finfina plagg i underbara färger, bland annat storsäljaren (och favoriten) "Lukas Love", men också suuupersköna boyfriendsjeansen från Only som Sofia norpade åt sig själv på direkten. =) Det blir även påfyllning på jackan "Corrie" som har sålt som bara den tidigare, så var nu beredda klockan 11:00.

* Joline har på sig underbara västen "Carni" som denna gången kommer i en cremevit färg samt svart som tidigare, tillsammans med toppen "Aya" och superbyxan "Just Jute".

* Amanda har här toppen "Lukas Love Top 2" som kommer i färgen som synes, vinrött och en härlig mörkblå. Kjolen heter "Geller HW Zip Skirt".

* Sofia har på sig fina långkoftan "Riva" tillsammans med linnet "Officiel Tank" och jeansen "Boyfriend Destroy" som veeeerkligen rekommenderas varmt av oss här på webshoppen. Halsbandet heter "Ejaba" och kommer upp i dag klockan 11:00.
Nybeställt...
29 juli 2013 22:23
  Kommande plagg  /  Only   

Mönstrade byxor är ju stort hela hösten nu och det har ni ju redan märkt den här sommaren hur snabbt alt sålt slut som vi haft här på webshoppen.
Dessa fick jag precis tag på nu för oktober månad, priset är samma grymma som på Rikka-modellen: 179 kr=)
Höstinspiration...
29 juli 2013 14:03
  Outfits   

Här får ni lite inspiration på outfits från höstnyheterna som kommit in senaste veckorna:
* Jag har på mig "Corrie"-jackan, "Lace Peplum", "Just Jute"-byxan och fina väskan "Eisa".
* Amanda har på sig nya klänningen "Animalistic Dress" och snygga Vila-koftan "Opan".
* Joline har på sig "Cleavo 5p Vintage", "Lukas love top" och coola fakeskinn-västen "Joplin PU Waistcoat"

Smyckena ni ser är bla mina armband "Reed Bracelet" och "Icali", ringen är min favorit som jag haft hela sommaren; Trio" och halsbandet är snygga "Emalina" som kom in förra veckan.
En dagens från Öland...
29 juli 2013 12:29
  Outfits   

...hi hi hi=)
Ja nu har ja äntligen träffat barnen igen, jag kom hit i går kväll så nu har vi haft en lugn skön morgon här och strax är det dags för fika =)

Vi har i för sig full aktivitet här med hjulande (som synes) och bollkastning på gräsmattan=)

Jag har på mig Rikka-byxor och Joy-linnet.

Ha en skön måndag och jag hoppas ni hunnit norpa bästa Linda-jeansen nu=)
Nu är de häääääääär!!
29 juli 2013 09:28
  Outfits   

Godmorgon allihop! Hoppas ni har haft en härlig helg och är riktigt shoppingsugna för i dag kommer det upp massor av fina plagg, bland annat den nya tvätten på storsäljaren "Linda" från Object som vi vet sååå många av er har väntat på. =) Det blir även påfyllning på chinosmodellen "Linea" så var nu beredda nu klockan 11:00!

* Joline har på sig supersnygga tunikan "Figgo" som även kommer i färgerna grått och grönt tillsammans med shortsen "Casper Boyfriend".

* Amanda bär nya Soya-toppen "Lilse 1" tillsammans med favoritshortsen "Agnes". Här håller hon även i den nya tvätten på byxan "Linda".

* Sofia har på sig kaxiga klänningen "Animalistic" som även kommer i ett snyggt zebramönster i samma färgkombination.
  Föregående   Nästa