Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Go´kväll på er...
30 juni 2013 22:54
  Ledig   

Ja nu är vi framme i Mognelia här i Italien som ligger nära Chinque Terre som är fem små fina byar utmed havet som man kan vandra och åka tåg mellan.
Vi kom hit i går och har nu gjort oss hemmastadda på familjehotellet som vi bor på här. Mysig liten by där vårt hotell ligger precis i sluttningen mot havet så än en gång har min höjdrädsla satts på prov när vi skulle köra bilen upp till boendet;P
Ja det har ju varit en liiiiite turbulent dag här med kommentarerna på förra inlägget och jag vill passa på att tacka er för de fina och långa kommentarerna, det värmer ska ni veta=)

Här har jag på mig klänningen "Laos" som tyvärr redan är slutsåld (shortsen finns dock kvar och dom har jag också med mig i packningen är;P), leggingsen "Live Love 3/4" som är perfekt när det är småkyligt på kvällen här och suveräna långkoftan från Vila som är slut nu men snart kommer in igen. Väskan är modellen "Atalia Cross Over Bag" som jag tycker är en perfekt semesterväska då den är liten och nätt med ett perfekt "utanpå"-fack där jag lägger min kamera=).
Favvoplagg på semestern...
29 juni 2013 18:38
  Eva tipsar   

Jag måste bara tipsa er om grymma jeansjackan Chris Denim Jacket Pearl som jag haft varje dag här på semestern och den funkar lika bra som jacka och över sommarklänning inomhus så sen rekommenderar jag er verkligen att köpa nu:)
Sköna sommarplagg som jag också vill tipsa er lite extra om är för det första långa officiel-leggingsen och 3/4-leggingsen Live Love från Only som är ett måste i garderoben;)
När det gäller klänningar och tunikor så är modellerna Only - Alina Loose Dress, Vila - Jessa Dress, Vila - Pilun Long Top och Only - Izumi Party Long Top några av de favoriter som jag har ned mig i packningen här på semestern ;)
Passa på nu att göra smarta semesterköp så ni har en bra bas i garderoben till sommaren här;)
Ett plagg två stilar...
28 juni 2013 16:05
  Outfits   

Här ser ni Amanda och Sofia där de har använt sig av varsin klänning för att skapa två olika stilar. Båda klänningarna och resterande plagg finns på rean till toppenpriser. =)

* Amanda har på sig "Sirin Dress" som finns i färgerna svart och hallonröd. På första bilden har hon väskan "Noleta" som finns i lager till ett pris av 111 kr. På andra bilden har hon tagit av släpet från klänningen och matchat med jackan "Raw Beaded".

* Sofia har på sig "Charlot Below Knee Dress" som hon på första bilden har tillsammans med jeansvästen "Jada". Västen är en storfavorit bland oss på Mandel och rekommenderas verkligen! På andra bilden har hon matchat med supersnygga jeansjackan "Coon Denim Jacket" och väskan "Estrid".

Vilken stil föredrar ni? Vi är supernyfikna så kommentera gärna! =)
Tjohooo - påfyllning!!!
28 juni 2013 14:38
  Shopping   

Nu klockan 15:15 kommer det påfyllning supersnygga byxan "Olivia Regular Zip Ankle Leggings" i vitt som sitter suveränt på. Det blir också påfyllning på de snygga örhängena "Weekday" som fungerar till alla tillfällen.
Fredagsfika...
28 juni 2013 12:26
  Övrigt   

I dag bjöds det på en helt otroooooligt smarrig kolatårta och som ni ser var vi väldigt glada över detta... ;)
En dagens...
28 juni 2013 08:56
  Outfits   

God morgon allihopa! I dag är freeedag och vi vill passa på att tipsa om alla otroligt fina plagg som kommer upp i dag, bland annat de underbara jeansknickersen ”Lou” som det har skrivits om tidigare här på bloggen. Som ni ser på mittenbilden har de superfina slitningar som ger en cool look...rekommenderas verkligen!!! Det blir även äntligen påfyllning på de efterlängtade ”Irena Leggin” samt Soya-toppen ”Karmine 3” som dessutom kommer och två nya färger (hallonröd och en ny nyans av gul).

* Sofia har på sig supersöta feminina toppen "Alice 53" tillsammans med knickersen "Lou".

* Amanda har på sig nya tunikan "Cara" som kommer i färgen som synes och en härlig vinröd, samt leggingsen "Irena" som defintivt verkar vara en stor favorit bland er kunder ;)

* Therese har på sig fina Vila-tröjan "Relea" med otroligt söta spetsdetaljer, linnet "Live Love Lace" och storsäljaren "Skinny Reg. Soft".
Halloj på er...
27 juni 2013 16:26
  Ledig   

Nu befinner jag, Kalle och barnen oss i Schweiz där vi bor heeeelt magiskt precis vid sjön med alperna som kantar hela omgivningen.
Idag har vi gjort en fantastisk utflykt som startades med båten och därefter tåg som gick uppför hela berget och tog oss hela vägen upp till toppen där vi åt lunch. Därefter promenerade vi ner en bit så vi fick njuta av den magiska utsikten och sedan tog vi linbanan ner till vår by;)
Hoppas ni alla har det bra, jag ser att tjejerna tar hand om er kanonbra här så jag känner att semesterkänslorna börjar infinna sig här hos mig och jag kan slappna av;P
Inte alltid som man tänkt sig...
27 juni 2013 15:15
  Övrigt   

Jaaa i bland blir det inte alltid som man tänkt sig under fotograferingen. :P Här får ni ett litet urval av hur det kan se ut när alla inte riiiiiiktigt är med när Alice knäpper av ett foto, men tro oss när vi säger att det finns fler. ;-) Ha en riktigt härlig fortsatt torsdag alla fina där ute!
Tips på kommande plagg!
27 juni 2013 12:52
  Kommande plagg   

Här kommer lite tips på kommande plagg...

* "Toppy", som vi haft inne tidigare kommer in igen i randigt mönster och med lite kortare ärm. Kommer i tre olika färguppsättningar och kostar 199,95 kr.
* Bilden längst upp till höger är omtyckta toppen i "Highway"-serien och kostar också 199,95 kr.
* De två tröjorna längst ner är från Object och har coola detaljer på axlarna som känns helrätt just nu. Kostar 299,95 kr (toppen) och 399,95 kr (koftan).
En filmdagens på oss...
27 juni 2013 09:06
  Outfits   

I dag bjuder vi på dagens nyheter via en filmsnutt :) För alla er som är ett fan av storsäljaren "Siri Feather Top" så blir det påfyllning klockan 11:00 så var nu beredda!! ;)
  Föregående   Nästa