Uma Bazaar

Kläder / Skåne / Malmö / Uma Bazaar

Alla vill vi väl leva ett mer ekologiskt liv. Känna att vår konsumtion inte leder till ökad miljöpåverkan eller att människor far illa under produktionsprocessen.

På Malmöbaserade Uma Bazaar kan du konsumera mode med ett gott samvete. Vi har utvecklat ett trendigt koncept med kläder för alla i bästa ekoreko-design. Något som till exempel innebär att klädernas bomull, lin eller hampa är odlade helt utan kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel, samt färgade på miljöanpassade anläggningar. Vi strävar även efter att så långt det går använda hållbara material så som ekologiskt eller återvunnet.

Vi på Uma Bazaar vill slå hål på fördomen att schyssta kläder som tar ett större ansvar ofta är färglösa och tråkiga och istället visa upp kollektioner med hög innovation, lekfullhet samt kvalitet. Sortimentet består till stor del av jeans, kläder och skor samt barn- och babyprodukter i ekologiska giftfria material. Kläderna köps in från producenter och kooperativ världen över och mixas med hållbar design från lokala producenter.
Webbsida  
Hitta hit  
Per Weijersg. 9
21131Malmö
040-123085
info@umabazaar.se

KLÄDER HOS UMA BAZAAR

Camilla Mörch Dedicated Invero Kings of Indigo Komodo MASKA People Tree Thought Tif Tiffy Zilch  

ACCESSOARER HOS UMA BAZAAR

Bohemia Collection Swedish Hasbeens